ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 

Архива за септември, 2019

 
 • Јавен повик

  Јавен повик за пријавување на превозници за општински линиски превоз.

   
 •  
 • 14-ти Септември Агенда

  14-ти Септември Агенда

  Општина Свети Николе Ве поканува да бидете дел од збиднувањата со богатата програма, по повод ослободувањето на Свети Николе 14-ти […]

   
 •  
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст