ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Свети Николе

Театарска претстава „Самоубиство на осаменоста“

На 22 August 2014 год

Среда, 27.08.2014 г. 19.30 часот во Кино Салата како дел одповеќе

Дератизација на канализационата мрежа во Свети Николе

На 21 August 2014 год

Покрај редовното одржување на канализационата мрежа ЈКП „Комповеќе

27-ма итна седница на Советот на Општина Свети Николе

На 19 August 2014 год

 Дваесет и седмата итна седница на Советот на Општина Светиповеќе

Отворено „Светиниколското културно лето“

На 18 August 2014 год

Со настапот на градскиот мандолински оркестар “Свети Николајповеќе

ОБЈАВА број 1/2014 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање

На 12 August 2014 год

 ОБЈАВА број 1/2014 за отуѓување на градежно земјиште сопствповеќе

 

Временска Прогноза

31° Влажност: 43%
Облачност: 20%
Ветер (WSW): 4kph
few clouds
Saturday 31° 21°
Sunday 31° 19°
Monday 22° 18°
 
 
 
целосен преглед

Најнови вести

 
целосен преглед

Седници на Советот

 
  • Извршена санација и регулација на речно корито на Светиниколска река, река Периш и река Мавровица во должина од 4000 метри

    Инвестиција, 3 милиони денари
     
 
 

Анкета

Како ја оценувате работата на Советот на општина Свети Николе?

Види резултати

Loading ... Loading ...
 

Кој е онлајн?

Во моментот: 5 посетители

 

Настани