Светската здравствена организација прогласија пандемија од корона вирусот. Инструкции како се пренесува и како да се заштитиме.

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

Posted by Влада на Република Северна Македонија on 2020 m. kovo 11 d., trečiadienis