ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 
 
целосен преглед

Најнови вести

 
целосен преглед

Седници на Советот

 

Анкета

Како Општина Свети Николе се справува со епидемијата со covid19?

Види резултати

Loading ... Loading ...
 
 
 
 
 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 5.28 | 8.50
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 5.90 | 9.80
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ