ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 9.63 | 26.48
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 11.05 | 16.58
Дом на културата
PM2.5 | PM10 10.82 | 17.67

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 3 посетители

 
 

Написи од Daniela D

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст