ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 1.67 | 2.38
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 3.75 | 6.40
Дом на културата
PM2.5 | PM10 1.92 | 10.50

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 5 посетители

 
 

Новости

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст