ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 5.50 | 9.05

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

News

 
 • Конкурс за учество на обуки

  Конкурс за учество на обуки

  Фондација ЦЕЕД Македонија објавува конкурс за учество на жени од Општина Свети Николе на обуки за развој на следниве вештини […]

   
 •  
 • Јавен повик

  Јавен повик здруженија на граѓани и фондации и спортски клубови,, други форми на здружување од областа на спортот Формулар за […]

   
 •  
 • Јавен повик

  Програма за работно ангажирање на невработени лица – Јавни работи

   
 •  
 • Bylazora

  Bylazora

  The archeological site, in the village Knezje , widely regarded by modern archaeologists to be the legendary city Bylazora capital […]

   
 •  
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст