Започнува со работа одморалиштето во Стар Дојран

Започнува со работа одморалиштето во Стар Дојран сопственост на општина Свети Николе. Извршена е целосна дезинфекција на просториите во одморалиштето и се применуваат сите процедури согласно правилникот за заштита од Ковид-19.Сите заинтересирани граѓани кои сакаат,можат да го користат за престој просториите од одморалиштето со најава на телефонскиот број +389 78359817Цената на сместување за една вечер е 350 денари по лице.Повелете и уживајте на крајбрежјето на Дојранското езеро.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora