ХИП-ХОП ФЕСТИВАЛ ВО СВЕТИ НИКОЛЕ

На 8 јули во Свети Николе ќе се одржи ХИП-ХОП фестивал под покровителство на општина Свети Николе. Во продолжение комплетната програма:

Запознавање на ХИП ХОП културата, предавање, настапи во живо, скречови и сет на DJ Goce Saf

Предавање за ХИП ХОП култура, Кацар и Славчо Ковилоски(Профо)
(мала сала на Библиотека) 19.00 ч.

Отворање на музички дел – Dj Popeye 20.00 ч.

Настап во живо – Kacar MC, Kiskinov, Piksi, D.S.SH. ,
BoxBeater, Todorov и останати 22.00 ч.

Dj Goce SAF, 00.00 ч.

Фестивалот ќе се одржи на отворено на Градскиот плоштад во Свети Николе.

Link

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora