ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 14.38 | 20.50
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 16.15 | 19.50
Дом на културата
PM2.5 | PM10 16.17 | 20.45

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

Соопштенија

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст