ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 19.25 | 31.50
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 24.27 | 30.08
Дом на културата
PM2.5 | PM10 25.70 | 35.80

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 2 посетители

 
 
 
целосен преглед

Најнови вести

 
целосен преглед

СООПШТЕНИЈА

 
целосен преглед

Седници на Советот

 

Анкета

Како Општина Свети Николе се справува со епидемијата со covid19?

Види резултати

Loading ... Loading ...
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст