Актуелно

 • ИНТЕРЕН  ОГЛАС БРОЈ  02/2022

  За пополнување на работно место со унапредување на 1 (еден)    административен службеник во Општина Свети Николе

 • Јавна иницијатива – Свети Николај 2022

  Општина Свети Николе покренува Јавна иницијатива за прибирање на пријави со Предлози за доделување на плакети, признанија, благодарници и спомен плакети – Патрон на градот “Свети Николај” за 2022 година.…

 • 50 години Фолклорен ансабл „Јанко Глигоров“

  Одбележан 50 годишниот јубилеј на Фолклорниот ансамбл “Јанко Глигоров” со членовите од сите генерации на ансамблот. Вечер исполнета со многу убави емоции и спомени. Ансамблот е половина век промотор на…

 • Јавен повик

  За прибирање на барања за користење на средства од Буџет на Општина Свети Николе за 2023 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија на граѓани и фондации и…

 • ТУРИСТИЧКИ ИНФОРМАТОР НА ОПШТИНА СВЕТИ НИКОЛЕ

  Почитувани сограѓани, овде може да направите преглед на Туристичкиот информатор на Општина Свети Николе .

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ