14-ти Септември Агенда

Општина Свети Николе Ве поканува да бидете дел од збиднувањата со богатата програма, по повод ослободувањето на Свети Николе 14-ти Септемви,

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/14-ti-septemvri-pokana-pdf.pdf” title=”14 ti septemvri pokana pdf”]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora