21-ви традиционален ноќен турнир

На турнирот кој се оджа на ракометното играчиште во Свети Николе зедоа учество 12 екипи :

 • Алфакан
 • Ве Оил
 • Мечкуевска куќа „Пуже“
 • Синотип
 • Калемар Комерц
 • Колеги
 • Слав Транс
 • Алекс Компани
 • Топочани Шутка
 • ФИ-ГО Крстев
 • Милакс ИНГ

Третото место го освои екипата на Мечкуевска куќа „Пуже“, второто место екипата Ве Оил, првото место освои екипата Алфакан. Наградниот фонд изнесуваше 104000 денари.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora