40-та Седница на Советот на Општина Свети Николе

Дневен ред 40-та Седница на Советот на Општина Свети Николе

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=CLeMxCurJRU[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-MfM8fI6YqI[/embedyt]

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora