50 години Фолклорен ансабл „Јанко Глигоров“

Одбележан 50 годишниот јубилеј на Фолклорниот ансамбл “Јанко Глигоров” со членовите од сите генерации на ансамблот. Вечер исполнета со многу убави емоции и спомени. Ансамблот е половина век промотор на културата, музиката и обичаите на општина Свети Николе.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora