ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 15.90 | 30.55
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 42.53 | 81.53
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 
 
целосен преглед

Најнови вести

 
целосен преглед

СООПШТЕНИЈА

 
целосен преглед

Седници на Советот

 

Анкета

Што е потребно во Општина Свети Николе за да се подобри животниот стандард на граѓаните

Види резултати

Loading ... Loading ...
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст