Амбасадорот на Кралството Шведска во посета на Општина Свети Николе

На ден 31.10.2017 Амбасадорот на Кралството Шведска, Неговата екселенција, Господинот Матс Стефансон беше во посета на Општина Свети Николе на покана на Градоначалникот на Општина Свети Николе г-дин Сашо Велковски и Извидничкиот Одред Гоце Делчев од Свети Николе за разгледување на заеднички проекти и организирање изложба на фотографии.23130948_1445315225515833_4136339607289963885_n 22853004_1445320845515271_3520768090221794901_n

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora