ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 2.40 | 4.72
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 2.40 | 5.03
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 4.10 | 5.07
Дом на културата
PM2.5 | PM10 3.03 | 3.22

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 6 посетители

 
 

Написи од Daniela D

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст