ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 5.97 | 23.67
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 6.38 | 18.15
Дом на културата
PM2.5 | PM10 7.32 | 30.10

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 7 посетители

 
 

Написи од K S

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст