ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 














 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 4.15 | 8.70
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 2.00 | 3.85
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 7.28 | 8.88
Дом на културата
PM2.5 | PM10 2.92 | 3.20

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 6 посетители

 
 

Написи од Општина Свети Николе

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст