ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 

Написи од Општина Свети Николе

 
 
 
 
 
 
 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 3.67 | 8.35
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 5.00 | 7.78
Дом на културата
PM2.5 | PM10 3.22 | 7.30

Целосен приказ
 
 
 
Големина на фонт
Контраст