Дедо Мраз дојде и кај нас

На градскиот плоштад Дедо Мраз на дечињата им подари голем број на слатки задоволства и балончиња.
Ладното време не ги спречи најмалите да се дружат со Дедо Мраз, кој на сите нив им посака здравје, среќа и радост во Новата 2020 година.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora