Дедо Мраз дојде и кај нас

На градскиот плоштад Дедо Мраз на дечињата им подари голем број на слатки задоволства и балончиња.
Ладното време не ги спречи најмалите да се дружат со Дедо Мраз, кој на сите нив им посака здравје, среќа и радост во Новата 2020 година.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora