Денот на пожарникарите

Со свечено дефиле на противпожарните возила низ градот, припадниците на Територијалната противпожарна едниница на Свети Николе го одбележаа денот на Пожарникарите.

Градоначалникот Зоран Тасев им го честита празникот, посакувајќи им успешно справување со огнените стихии, а воедно ги повика стопанските субјекти од општината со свои донации да учествуваат во набавка на противпожарни средства и опрема.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora