Децата од училиштата и градинките добија пакетчиња од Дедо Мраз

 Дедо Мраз  и градоначалникот на општина Свети Николе поделија пакетчиња во Детската градинка Рахилка Гонева и основните училишта.
Беа пречекани  со многу радости и  прекрасна приредба 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora