Детски семафор 2018

На ден 21.04.2018 година Општина Свети Николе успешно ја спроведе традиционалната сообракајно-воспитна манифестација „Детски семафор“ за учениците од основните училишта на Општина Свети Николе и Општина ЛозовоIMG_20180421_083724 IMG_20180421_084006 IMG_20180421_084025 IMG_20180421_103606 IMG_20180421_103838 IMG_20180421_103957 IMG_20180421_104120 IMG_20180421_104216 IMG_20180421_104242 IMG_20180421_104504 IMG_20180421_104535 IMG_20180421_104609 IMG_20180421_104618

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora