Добитници на неповратни средства од Владата за започнување на старт ап бизниси

Бранко Данаилов и Филип Анастасовски  добија неповратни средства од Владата во износ од 5.000 евра за започнување на старт ап бизниси.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora