Доделување на награди и признанија

Доделување на награди и признанија по повод Свети Никола патрон на градот Свети Николе.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=iWKk7_zr1D8[/embedyt]

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora