Донација на детски играчки

Донација на детски играчки во детската градинка „Рахилка Гонева“ од страна на уште една општествено одговорна фирма во Свети Николе – Станицата за технички преглед “Авто сигурност” Свети Николе. Доказ повеќе, дека во Свети Николе има фирми кои сакаат да им овозможат поубав престој на нашите најмили во Детската градинка .

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora