Донација на компјутерска опрема ( таблети ) во ОУ Гоце Делчев

Градоначалникот на Општина Свети Николе – Сашо Велковски ја предаде донацијата од 24 таблети на Основното Училиште „Гоце Делчев“. Донацијата во вредност 138,000 денари е доделена од Макпетрол АД Скопје се со цел истата да стигне до оние на кои им е најпотребна.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora