Донација во опрема и возила за противпожарните единици во Свети Николе

Донација за ДПД и противпожарната единица во Свети Николе која се состои од едно противпожарно возило марка мерцедес наменето за Доброволното противпожарно друштво во Свети Николе со комлетна опрема, како и опрема за Територијалната Противпожарна единица во Свети Николе во облека , чизми, кациги, хидраулични клешти при сообраќајни несреќи. Донацијата вредна над 50.000 евра е обезбедена од фондацијата Флоријан која има долгогодишна соработка со доброволното противпожарно друштво во Свети Николе.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora