Еколошка акција

По повод светскиот ден на планетата Земја 22 април – Понеделник со почеток во 10 часот, Општина Свети Николе организира еколошка акција ЗА ПОЧИСТО СВЕТИ НИКОЛЕ – акција за чистење на градскиот парк ( НОВИОТ ПАРК ). По тој повод се повикуваат сите сограѓани и невладини организации кои дејствуваат на територијата на Општина Свети Николе и пошироко да земат учесство и да дадат свој допринос за подигање на еколошката свест и да допринесат за почиста околина.

 

 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora