ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВО МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Во пресрет на градежните активности градоначалникот Зоран Тасев со стручен тим и советници од ЕЛС на Општина Свети Николе тековно ги посетуваат сите населени места и месни заедници во светиниколско. На средбите со граѓаните се дефинираат приоритетите за градежни зафати во населените места кои треба да се реализираат во пролетниот период. 

mesni zaednici (5) mesni zaednici (4) mesni zaednici (3) mesni zaednici (2) mesni zaednici (1)

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora