Градоначалникот во посета на дежурните служби

Во текот на новогодишната ноќ градоначалникот Зоран Тасев и секретарот Трајче Коцев ги посетија вработените кои новогодишната ноќ ја поминаа на своите работни места. Територијалната противпожарна единица беше подготвена за интервенција, но оваа новогодишна ноќ помина мирно, како и во здравствениот дом, односно итната помош и во полициската станица. На сите вработени градоначалникот им подари пригодни подароци, посакувајќи им успешна година на рбаотен и приватен план.

dezurni (4) dezurni (3) dezurni (2) dezurni (1)

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora