Хуман гест на екипата Мики вел од Велес

Играчите на екипата Мики вел од Велес кои го освоија 3-то место на првиот зимски турнир во мал фудбал , наградата од 10.000 денари им ја донираа на Дневниот центар на лицата со посебни потреби од Свети Николе.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora