Хуман гест на екипата Мики вел од Велес

Играчите на екипата Мики вел од Велес кои го освоија 3-то место на првиот зимски турнир во мал фудбал , наградата од 10.000 денари им ја донираа на Дневниот центар на лицата со посебни потреби од Свети Николе.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora