Изјава на Градоначалникот на Општина Свети Николе

Изјава на Градоначалникот за организирање на наставата на општинските училишта и мерките за заштита од Covid19.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Zt6EilTy0tg[/embedyt]

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora