Изјава на Градоначалникот на Општина Свети Николе

Изјава на Градоначалникот за организирање на наставата на општинските училишта и мерките за заштита од Covid19.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Zt6EilTy0tg[/embedyt]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora