Јавен повик

Јавен повик за пријавување на превозници за општински линиски превоз.

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Javen-povik-2.pdf” title=”Javen povik 2″]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora