Јавен повик за лица со попреченост

На 27.јуни 2023та година во 17 часот во Општинската сала на Општина Свети Николе ќе се одржи информативна сесија со примарна цел информирање на лицата со попреченост за можностите за вработување, до-едукација за дигитални вештини и бесплатни обуки на лицата со попреченост.

Повеќе информации околу сесијата може да најдете на следниот линк.

народен музеј

bylazora