Јавен Повик на општина Свети Николе за прибирање на информации за даватели и баратели на социјални услуги, како и пројавување на иницијативи за социјални услуги на територијата на Општина Свети Николе

Obrazec za Socijalni uslugi (2) [pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Scanned-image-3.pdf”]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora