Јавен повик за предлагање членови на Младински совет на општина Свети Николе

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Scanned-image-3-1.pdf” title=”Scanned-image-3″] SM-1 SM-2  SM-3

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora