Јавен Повик за учество во постапка за распределување на расположливи лиценци, односно слободни места за користење на изводи на лиценци за авто-такси возила.

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/javen-povik-1.pdf” title=”javen povik”]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora