Јавна иницијатива – Свети Николај 2022

Општина Свети Николе покренува Јавна иницијатива за прибирање на пријави со Предлози за доделување на плакети, признанија, благодарници и спомен плакети – Патрон на градот “Свети Николај” за 2022 година.

Иницијативата може да ја погледнете на следниот линк.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora