Јавна иницијатива за прибирање на пријави – Патрон на градот „Свети Николај“ за 2019 година

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/2019-konkurs-Sveti-Nikolaj.pdf” title=”2019 конкурс Свети Николај”]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora