Јавна иницијатива за прибирање на пријави со Предлози за доделување на плакета, признанија благодарници и спомен плакети – патрон на градот „Свети Николај“ за 2020 година

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora