Конкурс за учество на обуки

Фондација ЦЕЕД Македонија објавува конкурс за учество на жени од Општина Свети Николе на обуки за развој на следниве вештини и знаења: Развој на бизнис идеја и бизнис план, Претприемништво и менаџерски вештини, Дигитален маркетинг, онлајн продажба и употреба на дигитални технологии. Обуките се спроведуваат како дел од проектот на UN Women “Промовирање на родово-одговорни политики и буџети: кон транспарентно, инклузивно и отчетно управување во Република Северна Македонија”, финансиски поддржан од Швајцарската агенција за развој и соработка и Шведската агенција за меѓународна соработка и развој – СИДА.

Критерумите за учество на конкурсот се дадени во табелата подолу, а аплицирањето за учество може да се изврши со директно поднесување на апликацијата до Општина Свети Николе или пријава во електронска форма со пополнување на апликацијата на следниот линк.

Сите детали за конкурсот може да ги погледнете на следниот линк

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora