Контакт

Стапи во контакт

Пополнете ги полињата подолу за да испратите порака до Општина Свети Николе.

Полињата означени со (*) се задолжителни
Please wait...

Контакт информации и локали на вработени

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora