Крпење на ударните дупки

Деновиве започна крпење на ударните дупки на улиците во Свети Николе. За таа цел од буџетот на општината се издвоени околу 2 милиони денари. Временските услови одат во прилог на изведувачите на работите и се очекува во наредните денови да бидат санирани сите ударни дупки на коловозите во градот пред настапот на зимата. Од почетокот на наредната година треба да започне целосна реконструкција на улиците „Младинска“ и „Крсте Мисирков“ за што се обезбедни потребните финансиски средства.

krpenje ulici (4) krpenje ulici (3) krpenje ulici (2) krpenje ulici (1)

 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora